Mijn naam is Marit. Ik ben moeder van 2 kinderen en woon samen met mijn man in Zwaag.

In 2021 heb ik mijn diploma behaald voor Holistisch leefstijlcoach. Daarnaast ben ik ook erkend om de Beweegkuur te mogen uitvoeren. Naast mijn werk als leefstijlcoach, heb ik ook nog een andere baan, dus ik weet als geen ander hoe het is om alle ballen hoog te houden. Kinderen naar school, zelf naar het werk, boodschappen doen, het huis wil je graag nog netjes en schoon, kinderen naar sport, muziekles of andere hobbies…

Maar, waar ben jij in dit verhaal? Zorg je wel goed voor jezelf? Net zoals in het vliegtuig, zeggen ze bij de veiligheidsinstructie dat je eerst voor jezelf moet zorgen, want dan heb je ook de mogelijkheid om voor een ander te kunnen zorgen. Zorg jij wel goed voor jezelf? Zet jij jezelf op de eerste plaats om vervolgens voor de rest te kunnen zorgen?

Hoe mooi zou het zijn als je goed voor jezelf zorgt, om vervolgens ook goed voor anderen te kunnen zorgen? Dat betekent wel, dat je jezelf dus op de eerste plaats gaat zetten. Vindt je dat moeilijk?

Graag help ik je bij de dingen die jij belangrijk vindt en nodig hebt om jezelf op de eerste plaats te zetten en goed voor jezelf te zorgen. Zie ik je gauw?